Aluminium balustrades op maat gemaakt in eigen atelier

Om aan ieders wensen te voldoen, beschikken wij bij Meulders BVBA te Deurne, Antwerpen over verschillende types balustrades. Hieronder vindt u een afbeelding van elk van deze types.
Aan u de keuze voor uw leuning op maat:

Superior line

Deze reeks van strakke moderne balustrades is gekenmerkt door zeer smalle profielen. Een smalle aanzichtbreedte zorgt voor een exclusieve look en een optimaal zicht vanop uw terras.

Standaard balustrades

Andere uitvoeringen

Windschermen

BalustradedakterrasToscana Windschermen

Doorvalbeveiliging

doorvalbeveiliging Doorvalbeveiliging

Nieuwe aluminium balustrades kunnen uw terras een volledig nieuwe look en feel geven. Ook zorgen ze ervoor dat u veilig van uw terras kan genieten.

Om aan ieders wensen te voldoen, beschikken wij bij Meulders BVBA te Deurne, Antwerpen over verschillende types balustrades oa trap balustrades. Hier vindt u ons gamma van balustrades. Wanneer u op 1 van deze types klikt, zal u er meer uitgebreide info over terugvinden.

Vrijblijvende offerte

De balustrades kunnen zowel bovenop als vooraan het terras bevestigd worden.

Indien u uw smaak niet meteen terugvindt, kan u steeds uw wens voorstellen aan ons. Wij bekijken of dit technisch haalbaar is om het te produceren. Alle modellen zijn aanpasbaar naar uw wens!

Uw terras kan ook voorzien worden van een windscherm. Het zorgt ervoor dat u beschermd wordt tegen de wind en kunt genieten van uw privacy.

Contacteer ons voor een gratis offerte!

Een grote keuze aan balustrades en leuningen op maat bij Meulders te Deurne, Antwerpen.