Aluminium balustrades op maat gemaakt in ons eigen atelier

Nieuwe aluminium balustrades kunnen uw terras een volledig nieuwe look en feel geven. Ook zorgen ze ervoor dat u veilig van uw terras kan genieten. Uw balustrade laten maken bij Meulders staat garant voor een aluminium balustrade op maat van uw buitenproject door onze vakmannen gemaakt in eigen atelier. Kies tussen diverse uitvoeringen, kleuren en materialen. Ronde en vierkant profielen, topmontage of zijdelingse montage, in geanodiseerd aluminium, inox look of in RAL kleur. Onze uitgebreide catalogus omvat zeer verschillende modellen balustrades, windschermen en doorvalbeveiligingen.

Superior line balustrades

Deze reeks van strakke moderne balustrades is gekenmerkt door zeer smalle profielen. Een smalle aanzichtbreedte zorgt voor een exclusieve look en een optimaal zicht vanop uw terras.

Balustrade Limousin

Limousin Naar Limousin

Balustrade Provence

Provence Naar Provence

Balustrade Toscana

BalustradeToscana Naar Toscana

Standaard balustrades

Balustrade Veneto

BalustradeVeneto Naar Veneto

Balustrade Trentino

BalustradeTrentino Naar Trentino

Balustrade Liguria

BalustradeLiguria Naar Liguria

Balustrade Campania

BalustradeCampania Naar Campania

Balustrade Lazio

BalustradeLazio Naar Lazio

Aluminium & glazen balustrades

Bij ons vind u altijd een balustrade of trapleuning die bij u past. U kan kiezen uit glazen balustrades, een balustrade met horizontale liggers, geperforeerde plaat, etc. Een balustrade in glas geeft u een vrij zicht en een exclusieve uitstraling. Al onze beglaasde aluminium balustrades zijn voorzien van veiligheidsglas en bieden een ruime lichtinval. Bij onze aluminium balustrades met geperforeerde plaat bepaald u zelf het type van de perforatie zodat uw gevel een uitgesproken karakter krijgt. De geperforeerde plaat van de balustrade kan ook vervangen worden door gelaagd glas. De balustrades kunnen zowel bovenop als vooraan het terras bevestigd worden. Aan u de keuze voor uw terras of trapleuning op maat.

Uw balustrade specialist in Antwerpen

Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in aluminium balustrade – activiteiten. Niet enkel in nieuwbouwprojecten, maar ook in de renovatiesector zijn wij al meer dan 88 jaar specialist. Indien u uw smaak niet meteen terugvindt, kan u steeds uw wens voorstellen aan ons. Wij bekijken of dit technisch haalbaar is om het te produceren. Alle modellen zijn aanpasbaar naar uw wens! 

Contacteer ons voor een gratis offerte!

Vrijblijvende offerte

Andere uitvoeringen

Windschermen

BalustradedakterrasToscana Windschermen

Doorvalbeveiliging

doorvalbeveiliging Doorvalbeveiliging

Een grote keuze aan balustrades en leuningen op maat bij Meulders te Deurne, Antwerpen.