top of page

Lichtstraten en lichtkoepels in regio Antwerpen

Aluminium lichtstraten en lichtkoepels brengen de zon in huis

Met een lichtstraat in uw dak haalt u een enorme hoeveelheid natuurlijk daglicht in uw woning in Antwerpen. Dat voelt comfortabel aan en zorgt voor een gezond en aangenaam klimaat om te wonen én (thuis) te werken. Maar ook voor een optische vergroting van de ruimte eronder. Lichtstraten leggen het accent op een ruimte! Het maakt van bijvoorbeeld een kookeiland, eetkamer of zithoek een heerlijke lichte en comfortabele ruimte.

Diverse soorten lichtstraten

Lichtstraten zijn er in diverse maten en vormen: standaardhelling 10°, 15°, 30° of 45°, met of zonder kopramen, ingevuld met glas of alu-sandwichpanelen, zadeldak, dakvlak of lessenaardak.

Lichtstraten op maat

Zoekt u een daglichtoplossing voor in uw nieuw gerealiseerde aanbouw of in uw bestaande plat dak? Komt u in uw plat dak niet weg met één van onze standaard oplossingen? Dan maken wij voor u een lichtstraat op maat. Glazen lichtstraten kunnen op maat gemaakt worden zodat ze qua vorm en afmetingen perfect passen. Ze worden gebouwd naar wens qua maten, vorm, en kleur. Zo worden ze geleverd in helder of opaal glas.

Duurzame lichtstraten

Onze lichtkoepels en lichtstraten worden gemaakt uit thermisch onderbroken aluminium profielen gemoffeld in een RAL kleur naar keuze. De beglazing is steeds gelaagd om de veiligheid te garanderen. Bovendien heeft u dankzij het glas binnen nauwelijks geluidsoverlast van bijvoorbeeld hagel en regen. Al onze ramen voor het platte dak zijn inbraakwerend en voldoen aan het Bouwbesluit en de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Wilt u graag meer weten? Contacteer ons dan vrijblijvend. U kan altijd onze toonzaal bezoeken te Deurne, Antwerpen om de mogelijkheden te bekijken.

Aluminium lichtstraten en pvc ramen bij Meulders te Deurne, Antwerpen

bottom of page