top of page

Vrij zicht met glazen balustrades

Een balustrade op je terras is essentieel voor het comfort en veiligheid. Maar wat als deze er ook nog eens prachtig uitziet? Een echte eye-catcher voor het exterieur van je woning, restaurant, hotel of kantoor!

Stijlvolle balustrades in glas

Je wilt graag je woning afwerken met een mooie strakke design glazen balustrade voor je balkon of terras? Dat kan! Een balustrade in glas is een erg stijlvolle keuze voor uw balkon of terras. Door zijn volledige transparantie vergroot het immers de ruimte om je huis. Onze beglaasde balustrade kunnen met enkel een onderprofiel en een bovenprofiel geleverd worden. Deze glasbalustrade geeft dat tikkeltje extra aan jouw woning.

100% veilige glazen balustrades

Glazen balustrades kunnen bijna volledig onzichtbaar zijn, maar zijn ook 100% veilig. Onze balustrades in glas worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van veiligheidsglas. Veiligheidsglas - in de vorm van gelaagd of gehard-gelaagd glas - heeft de eigenschap dat het in geval van breuk de nodige doorvalbeveiliging biedt. Je kan zelf steeds kiezen uit verschillende soorten glas. Zo heb je de keuze tussen veiligheidsglas, gezandstraald glas, enz.

Uw glazen balustrade specialist in regio Antwerpen

Geniet van een prachtig design met onze oplossingen en systemen voor glazen borstweringen voor terrassen en balkons. Meulders is gespecialiseerd in het plaatsen van balustrades en leidt je graag doorheen de vele mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

Voorbeeld balustrade met glas

Balustrade in glas model Champagne te Deurne, Antwerpen

bottom of page