top of page

Metalen leuningen

Metalen leuningen en balustrades zorgen voor een verhoogde veiligheid. Meulders BV combineert het functionele met het esthetische. Metaal is een materiaal dat u in elk denkbaar exterieur kunt gebruiken: van klassiek of rustiek tot minimalistisch en modern. Bovendien is het bijzonder onderhoudsvriendelijk en geeft het uw exterieur een apart karakter. Voor buitentoepassingen zijn de mogelijkheden legio. Het kan een grote meerwaarde bieden voor uw woning of bedrijfsgebouw.

Metalen leuningen in aluminium

Onze aluminium leuningen zijn de hoogste kwaliteit leuningen die verkrijgbaar zijn. Deze aluminium leuningen zijn zeer duurzaam, stevig en gemakkelijk schoon te houden. De Alu leuningen kunnen gebruikt worden voor buitentoepassingen. 


Meulders BV biedt een waaier aan modellen en afwerkingsmogelijkheden. Op die manier vindt u vast en zeker een model dat mooi aansluit bij uw huidige woning en exterieur. De meeste systemen voor aluminium leuningen zijn toe te passen op de rechte trappen en balkons. 


Bij Meulders BV kunt u rechte leuningen laten maken, die uw interieur een strakke en moderne uitstraling geven. Onze leuningen zijn gemoffeld in een RAL kleur of geanodiseerd.

Aluminium leuningen op maat

Wij maken de aluminium leuningen vakkundig naar wens en op maat. Van rechte steektrappen, noodtrappen, industrietrappen, balustrades. Kortom: alles is mogelijk. 


Wij zullen ter plekke uw metalen leuning inmeten om vervolgens de leuningen te ontwerpen. Hierna worden de aluminium leuningen met zeer grote nauwkeurigheid voor u geproduceerd door onze vakkundige medewerkers. Wij kunnen deze ook op locatie weer afleveren en monteren. 


Voor de ontwikkeling van complexe aluminium leuningen staan wij eveneens voor u klaar. Zelfs wanneer u bijzondere vereisten heeft, zoals bijzondere RAL-kleuren, helpen we u graag verder.

Uw specialist in metalen leuningen

Zowel op vlak van veiligheid als op vlak van schoonheid zorgt Meulders BV voor de juiste metalen leuning voor uw project.

 

Hoe wilt u de leuning verankeren? In de grond of aan de muur? Samen met u bekijken wijde verschillende mogelijkheden en waar nodig geven wij advies. Daarom dat wij een persoonlijk contact zo belangrijk vinden. 


Onze professionaliteit, vakbekwaamheid en passie vindt u terug in onze realisaties. Ook aannemers en projectontwikkelaars kunnen bij ons terecht voor aluminium leuningen op maat, net zoals voor andere aluminium relingen.


Heeft u vragen over aluminium leuningen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies over een geschikte vorm van uw leuning.

Windschermen

BalustradedakterrasToscana

Doorvalbeveiliging

doorvalbeveiliging

Terras balustrades

terresbalustrades
bottom of page