top of page

Aluminium Pergolas in regio Antwerpen

Bekijk onze Aluminium Pergola's

Een aluminium Pergola voor elk type huis

Wanneer u het beu bent om telkens te moeten schuilen voor plotse regenbuien kan een stijlvolle aluminium pergola een oplossing bieden! Met een pergola kies je niet alleen voor een mooi extraatje in de tuin, maar ook voor praktische voordelen. Zo zorgt een pergola voor een stukje schaduw in jouw tuin op zonnige dagen, zodat je ook dan aangenaam kan genieten van het mooie weer.

Tegenwoordig wordt een groot deel van de pergola’s vervaardigd uit aluminium. Het grootste voordeel is dat aluminium pergola’s een lange levensduur (ong. 30 jaar). Ze vragen ook zo goed als geen onderhoud. Bovendien is aluminium een sterk en licht materiaal. Vaak wordt voor aluminium gekozen om de pergola een moderne uitstraling te geven. Daarnaast is aluminium beschikbaar in meer dan 400 kleuren. Aluminium pergola’s hoeven nooit vernist of geschilderd te worden. Zo heeft u meer tijd voor de leuke dingen in het leven. Tenslotte is dit metaal milieuvriendelijk, ecologisch verantwoord en 100% recycleerbaar. Moeder Natuur zal u dankbaar zijn! Onze aluminium pergola’s kunnen voorzien worden van een dakbedekking in polycarbonaat of gelaagd glas.

Prijzen van Aluminium Pergolas

De prijs van een aluminium pergola kan verschillen door de afwerking, de kwaliteit en de grootte. Het is natuurlijk zo dat een grotere pergola duurder zal uitvallen dan een kleinere variant. De zo goed als afwezige onderhoudskosten zorgen daarbij wel voor compensatie. Meer weten? Bezoek onze toonzaal om de mogelijkheden te bekijken!

ralkeuren

Onze pergola ral kleuren

Onze producten zijn in zo goed als alle RAL kleuren verkrijgbaar. De profielen van onze ramen en deuren zijn naast alle RAL kleuren ook verkrijgbaar in houteffect met nerfstructuur in verschillende tinten.

Kortom de mogelijkheden zijn bijna eindeloos zodat ons buitenschrijnwerk vast en zeker bij je in de smaak valt.

Uw aluminium pergolas op maat gemaakt door Meulders te Deurne, Antwerpen

bottom of page