top of page

Ons bedieningsgebied: regio Antwerpen

SAPA ramen en deuren in regio Antwerpen

Meulders BV is gecertificeerd leverancier en installateur van SAPA aluminium ramen en deuren, maar we leveren ook balustrades uit eigen atelier, varanda’s , pergola’s, lichtstraten en vanzelfsprekend diverse soorten beglazing. Ons bedieningsgebied is regio Antwerpen + deelgemeentes, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Wijnegem, Wommelgem, Schilde, Ranst, Borsbeek, Vremde, Boechout, Mortsel, Edegem, Hove, Lint, Kontich, Aartselaar, Lier, Boom, Reet, Rumst, Hemiksem en Niel. U kan altijd onze toonzaal bezoeken te Deurne, Antwerpen om de mogelijkheden te bekijken. In de kaart hieronder vindt u een weergave van de plaatsen en regio's waar wij actief zijn.

meulders bedieningsgebied

Plaatsing van ramen en deuren
in regio Antwerpen

Kozijnen vervaardigd uit aluminium hebben een goede thermische isolatiewaarde, ze vertonen geen condens, zijn onderhoudsvrij en kleurvast. Onze PVC ramen leveren ongeveer de beste isolatie die op de markt te krijgen is. Qua uitvoering zijn de mogelijkheden eindeloos. We werken de profielen in eigen atelier volledig op maat af. Net als bij de raamprofielen zijn er bij beglazing zeer veel keuzemogelijkheden zoals dubbele beglazing, zonwerende beglazing, etc...

Uw Balustrade specialist in regio Antwerpen

Wij zijn uw specialist in aluminium balustrades in regio Antwerpen. Uw balustrade laten maken bij Meulders staat garant voor een aluminium balustrade op maat van uw buitenproject door onze vakmannen gemaakt in eigen atelier. Kies tussen diverse uitvoeringen, kleuren en materialen. Ronde en vierkant profielen, topmontage of zijdelingse montage, in geanodiseerd aluminium, inox look of in RAL kleur. Alle modellen zijn aanpasbaar naar uw wens!

Meer weten over welke producten wij allemaal plaatsen? Hieronder een volg een opsomming:
 

Balustrades
Alu en PVC Ramen
Alu en PVC Deuren
Lichtstraten
Verandas
Pergolas
Beglazing

Sapa Ramen en Deuren

Wij zijn al meer dan 88 jaar uw trouwe partner. Wij helpen u graag verder met professioneel advies op maat. Contacteer Ons vrijblijvend.

U kan altijd onze toonzaal in Deurne, Antwerpen bezoeken om alle mogelijkheden te bekijken. Zaterdag bezoek op afspraak.

balustrades antwerpen

Openingsuren

Maandag

14:00 - 16:00

Dinsdag

15:00 - 18:00

Woensdag - Vrijdag

14:00 - 16:00

Zaterdag - Zondag

Gesloten

Waarom een SAPA Verdeler?

Meulders bvba is een gecertificeerd SAPA Aluminium Vakman. Bij ons bent U zeker van topadvies, vakwerk en een uitmuntende service. Hij denkt mee met u en uw architect. Hij weet wat aluminium verwerken en plaatsen écht betekent.

sapa verdeler
bottom of page