top of page

Topkwaliteit in PVC ramen
geplaatst met vakmanschap

Bij Meulders te Deurne, Antwerpen worden PVC ramen op maat gemaakt. Onze ramen in PVC en PVC voordeuren worden volledig in eigen atelier vervaardigd uit profielen van de Rehau Synego serie.

Met betrekking tot isolatie tegen koude of geluid behoort het PVC-profiel zeker tot het beste wat er momenteel op de markt te verkrijgen is. Het profiel leent zich uitstekend om een houteffect na te bootsen compleet met nerfstructuur.

Er zijn 60 verschillende tinten beschikbaar. Ook gladde structuren zijn voorhanden.

Het Synego-profiel heeft een inbouwdiepte van 80 mm, wat het geschikt maakt voor zowel dubbele als 3-dubbele beglazing. De vaste kader heeft 7 kamers en de vleugel 6 waardoor de warmte-isolatie van het raamkader een waarde heeft van ≤ 1,0 W/m²K.

De HDF-technologie die wordt gebruikt tijdens het productieproces zorgt voor gladdere oppervlakken van het profiel zodat vuil zeer moeilijk kan hechten op het profiel

Synego

Ook voor aluminium ramen kan u bij Meulders terecht.

Enkele realisaties in pvc

Rehau

Rehau, fabrikant van PVC ramen en deuren

Rehau is fabrikant van PVC raam- en deursystemen voor de bouwsector en biedt u een zeer uitgebreid gamma aan profielen o.a. voor ramen, deuren, schuiframen, hefschuiframen,... Meulders bvba werkt graag met de producten van Rehau wegens de topkwaliteit en de uitstekende service. 

Meulders is nu ook CE gecertificeerd voor het maken van PVC ramen. 

Screenshot 2024-03-18 at 08.51.50.png

PVC ramen laten plaasten door een vakman: Meulders uit Deurne, Antwerpen

bottom of page