Aluminium Verandas in regio Antwerpen

Bekijk onze aluminium veranda's

Geniet meer met een Aluminium Veranda

Een veranda aanbouw in aluminium biedt heel wat voordelen. Met zo’n leefveranda creëer je een extra ruimte waar je zomer en winter van kan
genieten, met zicht op je tuin. De lichtinval zorgt bovendien voor een bijzonder aangename sfeer. Het is er dan ook heerlijk zitten! Wij beschikken over tal van mogelijkheden in verschillende stijlen: van een moderne woonveranda met veel glas tot een oranjerie.

Kies je voor kwalitatieve aluminium profielen, dan ben je zeker zijn van een perfecte isolatie. Dankzij de inwendige kamers en een thermische onderbreking is een veranda uit aluminium beter isolerend dan veranda’s in hout of PVC.

Door de grote sterkte kunnen aluminium profielen ook grote overspanningen aan en dit met een geringe dikte. Zo kan je kiezen voor extra grote glaspartijen zodat je maximaal kan genieten van de buitenomgeving.

Aluminium veranda’s die voorzien zijn van een degelijke oppervlaktebehandeling hebben een zeer lange levensduur. Zelfs na jaren blootstelling aan zon, wind en regen zal je geen verkleuring, barsten of roestplekken bespeuren. Wel moet je rekening houden met krassen. Leer dieren dat ze niet tegen de veranda mogen springen en snoei bomen die tegen de veranda schuren.

Van alle materialen waarin veranda’s vervaardigd worden is aluminium het meest doeltreffend tegen inbrekers. De profielen kunnen niet geruisloos doorboord worden in tegenstelling tot hout of PVC. Ook het hang- en sluitwerk kan prima beveiligd worden. Zo worden de deuren bij voorkeur beveiligd met een 3-puntssluiting. Als extra veiligheidsmaatregel kan er ook gekozen worden om glasbreukdetectoren te plaatsen.

Kostprijs van aluminium Veranda's

De prijs van een aluminium veranda hoeft niet hoog te liggen. Er zijn ook zeer budget-vriendelijke veranda’s verkrijgbaar. Een veranda in aluminium kost doorgaans meer dan PVC maar daar krijg je heel wat voor terug. De profielen zijn een pak eleganter en hebben niet de goedkope uitstraling van kunststof. De prijs van de veranda is afhankelijk van de oppervlakte en afwerking. De kostprijs lijkt op het eerste zicht hoog maar er komt dan ook heel wat kijken bij de plaatsing. Zo moet er in vele gevallen een nieuwe vloerplaat gegoten worden, vloerafwerking en dorpels voorzien worden en bij heel wat woningen wordt ook de doorgang naar de andere kamers uitgebreid.

Aluminium veranda's op maat

De veranda’s van Meulders te Deurne, Antwerpen worden altijd opgebouwd met aluminium profielen en voorzien van dubbel glas of poly carbonaat platen. Dit kunnen T-profielen zijn of kokerprofielen waar lichtspots in geplaatst kunnen worden. Verschillende modellen zijn mogelijk en elke veranda wordt op maat gemaakt. Waarbij we rekening houden met uw unieke wensen op vlak van design, ventilatie, afwerking en details. Ons team is sinds 1932 gespecialiseerd in het bouwen van aluminium veranda’s in de regio van Antwerpen. Kom onze toonzaal bezoeken om de mogelijkheden te bekijken!

Ontvang een gratis offerte