top of page

Aluminium Verandas in regio Antwerpen

Bekijk onze aluminium veranda's

Geniet meer met een Aluminium Veranda

Een veranda aanbouw in aluminium biedt heel wat voordelen. Met zo’n leefveranda creëer je een extra ruimte waar je zomer en winter van kan genieten, met zicht op je tuin. De lichtinval zorgt bovendien voor een bijzonder aangename sfeer. Het is er dan ook heerlijk zitten! Wij beschikken over tal van mogelijkheden in verschillende stijlen.

Kies je voor kwalitatieve aluminium profielen, dan ben je zeker zijn van een perfecte isolatie.  Door de grote sterkte kunnen aluminium profielen ook grote overspanningen aan en dit met een geringe dikte. Zo kan je kiezen voor extra grote glaspartijen zodat je maximaal kan genieten van de buitenomgeving.

Aluminium veranda’s die voorzien zijn van een degelijke oppervlaktebehandeling hebben een zeer lange levensduur. Zelfs na jaren blootstelling aan zon, wind en regen zal je geen verkleuring, barsten of roestplekken bespeuren.
 

Van alle materialen waarin veranda’s vervaardigd worden is aluminium het meest doeltreffend tegen inbrekers. De profielen kunnen niet geruisloos doorboord worden in tegenstelling tot hout of PVC. Ook het hang- en sluitwerk kan prima beveiligd worden. Zo worden de deuren standaard beveiligd met een 7-puntssluiting.

Kostprijs van aluminium Veranda's

De prijs van een aluminium veranda hoeft niet hoog te liggen. Er zijn ook zeer budget-vriendelijke veranda’s verkrijgbaar. Een veranda in aluminium kost doorgaans meer, maar daar krijg je heel wat voor terug. De profielen zijn een pak eleganter en hebben niet de goedkope uitstraling van kunststof. De prijs van de veranda is afhankelijk van de oppervlakte en afwerking.

Aluminium veranda's op maat

De veranda’s van Meulders te Deurne, Antwerpen worden altijd opgebouwd met aluminium profielen en voorzien van dubbel glas of polycarbonaat platen. Dit zijn kokerprofielen waar lichtspots in geplaatst kunnen worden. Verschillende modellen zijn mogelijk en elke veranda wordt op maat gemaakt. Waarbij we rekening houden met uw unieke wensen op vlak van design, ventilatie, afwerking en details. Ons team is sinds 1932 gespecialiseerd in het bouwen van aluminium veranda’s in de regio van Antwerpen. Kom onze toonzaal bezoeken om de mogelijkheden te bekijken!

ralkeuren

Onze veranda ral kleuren

Onze producten zijn in zo goed als alle RAL kleuren verkrijgbaar. De profielen van onze ramen en deuren zijn naast alle RAL kleuren ook verkrijgbaar in houteffect met nerfstructuur in verschillende tinten.

Kortom de mogelijkheden zijn bijna eindeloos zodat ons buitenschrijnwerk vast en zeker bij je in de smaak valt.

Uw aluminium verandas op maat gemaakt door Meulders te Deurne, Antwerpen

Lees zeker deze tips
in onze blog

bottom of page