top of page

Topkwaliteit in PVC deuren
geplaatst met vakmanschap

Bij Meulders te Deurne, Antwerpen worden PVC ramen en PVC deuren volledig in eigen atelier vervaardigd uit profielen van de Rehau Synego serie.

Met betrekking tot isolatie tegen koude of geluid behoort het PVC-profiel zeker tot het beste wat er momenteel op de markt te verkrijgen is.
 

Het profiel leent zich uitstekend om een houteffect na te bootsen compleet met nerfstructuur. Er zijn 60 verschillende tinten beschikbaar. Ook gladde structuren zijn voorhanden.
 

Het Synego-profiel heeft een inbouwdiepte van 80 mm, wat het geschikt maakt voor zowel dubbele als 3-dubbele beglazing.

Ontdek ook onze aluminium inkomdeuren en schuifdeuren.

De vaste kader heeft 7 kamers en de vleugel 6 waardoor de warmte-isolatie van het raam een waarde heeft van ≤ 1,0 W/m²K.

De HDF-technologie die wordt gebruikt tijdens het productieproces zorgt voor gladdere oppervlakken van het profiel zodat vuil zeer moeilijk kan hechten op het profiel.
 

Om wat extra karakter te geven aan jou deur, kan je werken met een sierpaneel dat in de deurvleugel geplaatst wordt of je kan ervoor kiezen om glas te plaatsen in de deur, al dan niet gezandstraald. Ga je echter voor een strakke look, kies dan voor een vleugeloverdekkend paneel. Hierbij bevestigen we een buitenpaneel door middel van een magneetsysteem bovenop de deurvleugel.

Ontdek onze ontelbare mogelijkheden, kies voor de ideale combinatie van looks en functionaliteit en laat je inspireren op de website van Harinck.

Enkele realisaties van PVC deuren

Rehau

Rehau, fabrikant van PVC ramen en deuren

Rehau is fabrikant van PVC raam- en deursystemen voor de bouwsector en biedt u een zeer uitgebreid gamma aan profielen o.a. voor ramen, deuren, schuiframen, hefschuiframen,... Meulders bvba werkt graag met de producten van Rehau wegens de topkwaliteit en de uitstekende service. 

Meulders is nu ook CE gecertificeerd voor het maken van PVC ramen. 

Screenshot 2023-02-10 at 09.59.42.png

Kwalitatieve profielen van Profialis en de PVC deuren van Meulders: de ideale combinatie

bottom of page