top of page

Windschermen voor uw terras of balkon

Aluminium windschermen op je terras of balkon zijn dé ideale oplossing om langer buiten te kunnen zitten op koudere dagen of frisse avonden. Zo kan je van vroeg in het voorjaar tot later in het najaar gebruik maken van een beschutte plaats.

Het windscherm beschermt je ook tegen lawaai, stof en geurhinder… en pottenkijkers. Voorbijgangers en buren staren minder en je creëert meer rust op het terras of balkon. Kortom, je kan warm, veilig en comfortabel buiten zitten. Onze schermen zijn veilig en betrouwbaar. Ze worden met de grootste zorg op maat gemaakt, in eigen beheer in ons atelier. Stormbestendig en oersterk.

Aluminium windschermen met glas

Het windscherm met glas is de ideale oplossing om jezelf af te schermen tegen de wind op je terras. De windschermen worden samengesteld met plexiglas of veiligheidsglas zodat niemand er door kan lopen. Het raam kan voorzien worden van een tint naar keuze. Onze windschermen zijn verkrijgbaar met doorzichtig glas (het houdt de wind tegen, maar laat de zon door) en mat glas (extra privacy). Zo ben je zeker dat het windscherm een harmonie vormt met de rest van de woning. Het geheel wordt stevig bevestigd met bouten in het inox. Het frame wordt vervaardigd uit aluminium. Hierdoor kunnen we onze klanten een lange levensduur garanderen. Bovendien is aluminium zeer stevig en onderhoudsvriendelijk.

Kwalitatieve windschermen
op maat

Onze windschermen op maat zijn functioneel, veilig én ook elegant. Dankzij het minimalistische design blijft de visuele impact van het systeem beperkt. De schermen van Meulders hebben een chique uitstraling en de transparantie is maximaal. Zo blijf je genieten van de mooie omgeving. De windschermen worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de schermen tot op de millimeter nauwkeurig maken. Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, type vulling en bediening en maak je het windscherm volledig naar je wens. We staan pal achter de kwaliteit van onze producten. Deze worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in ons eigen atelier. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Windschermen

BalustradedakterrasToscana

Doorvalbeveiliging

doorvalbeveiliging

Terras balustrades

terresbalustrades

Windschermen in Antwerpen

bottom of page