top of page

Uw SAPA verdeler in regio Antwerpen

SAPA ramen en deuren in regio Antwerpen

U hebt een af te werken nieuwbouw of te renoveren huis / pand in Antwerpen en wil nieuwe ramen, deuren of een veranda in aluminium plaatsen? Meulders BV is uw SAPA verdeler & installateur van kwaliteitsvolle aluminium buitenschrijnwerk waarop particulieren, bedrijven en verenigingen kunnen rekenen, mét garantie. Wij zijn al meer dan 88 jaar uw trouwe partner voor ramen en deuren. Maar u kan ook bij ons terecht voor verandas, pergolas en balustrades. Wij helpen u graag verder met professioneel advies op maat. Contacteer Ons vrijblijvend.

SAPA ramen voor ieder huis

Als standaardserie werken wij met de Avantis Smartline 70 van SAPA. De serie Avantis Smartline 70 kan door het gebruik van thermische rubbers en PE-inserts verder

geïsoleerd worden om nog beter energieprestaties te behalen. Andere series van SAPA kunnen uiteraard ook bij Meulders gemonteerd worden.

avantis design

Avantis 70 is een hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen en deuren met een bouwdiepte van 70 mm. Avantis 70 overtreft ruimschoots de huidige thermische isolatienormen en biedt een totaaloplossing voor commerciële, residentiële en industriële projecten, beschikbaar in verschillende designs zoals Classic, Softline, HV (verborgen vleugel), Rustic, Heavy Duty (intensief gebruik) en Pastorie (retro-fit).

avantis pastorie

Avantis 70 Ligna is met een uiterst slanke aanzichtbreedte en een doeltreffende thermische isolatie, een passend alternatief voor stalen ramen. Bij renovaties zijn de slanke Ligna-profielen nauwelijks te onderscheiden van de oorspronkelijke stalen ramen, waardoor het architectuurbeeld intact blijft.

Avantis Ligna

SAPA deuren voor iedere stijl

Als professionals willen we onze klanten natuurlijk topkwaliteit aanbieden. Dat is exact wat SAPA al jarenlang garandeert. Aluminium profielen van ongekende kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. De keuzes zijn eindeloos. Een uitstekende isolatie, een duurzaam productieproces en de meest uiteenlopende kleuren, het zijn maar enkele kenmerken van de deuren van SAPA. Mondern, klassiek of retro, voor alle mogelijke stijlen kan u bij ons terecht. Ze zijn bovendien beschikbaar in meer dan 400 RAL-kleuren. Onze aluminium deuren kunnen uitgevoerd worden in de SAPA Avantis Smartline 70 reeks en zijn steeds voorzien van een 7-puntslot met pin en haak.

SAPA profielen voor schuifdeuren en schuiframen

SAPA profielen voor aluminium schuifdeuren zijn ideaal om grote oppervlaktes te doen openschuiven. Ze zijn zeer stevig en zorgen voor zeer veel lichtinval. Er zijn tevens veel mogelijkheden om ze te openen, gaande van 2-voudige (met of zonder vast gedeelte) tot 4-voudige en zelfs 6-voudige schuifdeuren! Indien mogelijk kan het onderste profiel verzonken liggen in de vloer waardoor je geen opstap hebt. Wij werken met de SAPA CONFORT SMARTLINE serie en CONFORT 125.

Meulders bvba

Waarom een SAPA Verdeler?

Meulders bvba is een gecertificeerd SAPA Aluminium Vakman. Bij ons bent U zeker van topadvies, vakwerk en een uitmuntende service. Hij denkt mee met u en uw architect. Hij weet wat aluminium verwerken en plaatsen écht betekent.

Certificaat_2024_Meulders_bv.jpg

Vanuit onze vestiging in Deurne bedienen we de regio antwerpen zoals de plaatsen Mortsel, Schoten, Ranst, Wijnegem, Schilde, Wommelgem, Borsbeek, Boechout, Berchem, Merksem, Brasschaat, etc.

U kan altijd onze toonzaal in Deurne, Antwerpen bezoeken om alle mogelijkheden te bekijken.

bottom of page