top of page

De ideale balustrade voor je terras

Een balustrade voor je terras garandeert de veiligheid van jezelf, je gezin of je gasten. Wij dragen veiligheid hoog in het vaandel. Een terras balustrade is een absolute must als je een huis met terras hebt. Niet alleen draagt dit bij tot de esthetische meerwaarde van jouw huis, maar ook de veiligheid is van groot belang. Meulders biedt je de perfecte mix tussen schoonheid en securiteit en dit in aan een betaalbare prijs!

Stijlvolle terras balustrades op maat

Je terras balustrade laten maken bij Meulders staat garant voor een balustrade op maat gemaakt in eigen atelier. Kies tussen diverse uitvoeringen en kleuren in aluminium. Een balustrade laten maken betekent bij ons telkens een waaier aan stijlvolle mogelijkheden. Een strak ontwerp voor jouw woning? Geen probleem, je terrasbalustrade zal een lust voor het oog zijn, ongeacht de stijl die je verkiest. Jouw woning of bedrijf verdienen namelijk de allerbeste uitstraling en looks, waar onze medewerkers maar al te graag hun steentje aan willen bijdragen.

Jouw balustrade specialist
in Antwerpen

We beschikken bij Meulders in Deurne, Antwerpen over een team van professionals die een ruime ervaring en uitgebreide kennis hebben. We willen een naadloze overgang in al onze terras balustrades, zodat we een perfecte afwerking kunnen garanderen. Zowel als particulier als bedrijf kan je bij ons terecht, waarbij we rekening houden met zowel je persoonlijke voorkeuren als jouw budget. Heb je nog vragen omtrent de mogelijkheden? Contacteer ons voor al je vragen of opmerkingen.

Windschermen

BalustradedakterrasToscana

Doorvalbeveiliging

doorvalbeveiliging

Terras balustrades

terresbalustrades
bottom of page