top of page

Waarom Kiezen voor schuifdeuren?

Bezig met het inrichten van je woning? Dan zal je wellicht nagedacht hebben over welke draaideur of schuifdeur je zou plaatsen. Bij Meulders zijn we gespecialiseerd in het maken van aluminium schuifdeuren. Hieronder zetten we even op een rijtje waarom een schuifdeur voor jou de ideale keuze is.Een schuifdeur heeft tal van voordelen

Zo is een schuifdeur gebruiksvriendelijk en kan het niet dichtklappen vanwege tocht. Heb je een kleine woning? Dan bespaart een schuifdeur voor jou heel veel ruimte. Daarnaast kan de originele en strakke look van de schuifdeur ook een luxueuze feel geven. Door de grote glaspartijen is deze dus ideaal om te plaatsen als je een uitzicht over je tuin wil hebben bijvoorbeeld. Onze schuifdeuren in aluminium zijn stabiel, robuust en licht.


Aluminium schuifdeuren op maat

Wij maken je schuifdeur 100% op maat. Naargelang je smaak zorgen wij voor een sterke stabiele schuifdeur die past bij je woning. Het gebruikscomfort van je schuifdeur is heel belangrijk. Naargelang of je kinderen hebt of niet kan de beslissing van de soort schuifdeur een rol spelen. Je vindt de verschillende soorten schuifdeuren hier.


Kies Meulders voor de plaatsing van jouw schuifdeur

Wij beschikken over jarenlange ervaring om je schuifdeur netjes te installeren. Geniet van een scherpe prijs. Indien je nog overtuigd wil geraken kom dan een langs in onze showroom in Deurne, Antwerpen. Onze specialisten helpen je daarna graag verder. Zo kan je een offerte op maat aanvragen en jouw schuifdeur bestellen.

header.all-comments


bottom of page