top of page

Tips voor het kiezen van een veranda.

De lente is weer daar. Als we aan lente denken, denken we aan de zon. Maar in België is het niet altijd even warm, daarom is een veranda onmisbaar bij je thuis. Zelfs in de winter kan je genieten van het mooie groen achter het glas. Een veranda kopen is een investering die je optimaal moet benutten. Daarom geven we je onderstaande tips om je droomveranda te realiseren.Veranda’s met verschillende samenstellingen

Wij maken uw veranda. De samenstelling bepaal je helemaal zelf. Kies voor een normale deur of een schuifdeur naar je tuin. Beslis ook zelf de afmetingen en grootte van de ramen. De keuzes die je maakt hebben een invloed op de totale sfeer van je veranda. Denk dus goed na over de stijl die je wil toepassen.


De ideale grootte van je veranda

Uiteindelijk is een veranda ook een extra woonoppervlakte. Integreer deze in je woning en maak er een leefruimte van. Beslissingen in verband met de grootte van de oppervlakte en de mogelijkheden tot aanbouw of verbouwing van je woning zijn cruciaal. We raden dus aan om na te denken over welke meubels je wilt plaatsen in de veranda. Dit kan helpen bij het inschatten van de nodige oppervlakte. Zorg vooral dat je voldoende leef- en loopruimte hebt. We denken graag met je mee voor de realisatie van je veranda.


Beglazing van je veranda

Het type beglazing is zeer belangrijk. Als je gezellig wil vertoeven achter het glas, verwacht je te kunnen genieten zonder weg te smelten van je stoel bij warmere dagen. Bij Meulders bieden we zonwerende beglazing aan om opwarming te voorkomen. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in je veranda.


Aluminium veranda’s

We bieden aluminium veranda’s aan in alle RAL kleuren. Bij Meulders vindt je de beste kwaliteit, vandaar de keuze voor aluminium. Het materiaal zorgt voor een perfecte isolatie. De kleur van het aluminium is natuurlijk ook een keuze die allesbepalend is voor de sfeer van je toekomstige veranda. Kom zeker eens langs bij onze showroom in Deurne om de kleuren te bekijken.


Details

Je kan zelf kiezen welke details je toevoegt. Zo is er de mogelijkheid om spotjes in je veranda te plaatsen en zet je deze helemaal naar eigen hand. Dan kan je zelfs s ’avonds genieten van een gezellige sfeer.


Meulders ramen en deuren is je partner voor veranda’s van samenstelling tot plaatsing. Contacteer ons vrijblijvend en we geven je meer informatie voor de mogelijke samenstellingen van veranda’s. We zitten graag samen om alle opties te bespreken.
Comments


bottom of page