top of page

Kiezen voor SAPA aluminium ramen is kiezen voor kwaliteit!

Meulders bv is dit seizoen de trotse partner van het populaire programma 'Huis Gemaakt' op VTM, gepresenteerd door de charmante Dina Tersago. In dit programma gaan jonge koppels de uitdaging aan om een oude woning om te toveren tot hun droomwoning, met als ultieme doel het huis te winnen en nooit meer een lening te hoeven aangaan.


Tijdens de uitzendingen van 'Huis Gemaakt' zal u onze kwalitatieve ramen in het Antwerpse pand kunnen bewonderen. Wij leverden en plaatsten de ramen in het Antwerpse pand dat verbouwd wordt.

Bij Meulders zijn wij uw toegewijde partners voor op maat gemaakte oplossingen. Of u nu een voorkeur heeft voor een klassiek design of een strakke, moderne look, wij hebben het perfecte raam voor u.


Maar hier houdt het niet op – we begrijpen dat ramen niet alleen de show stelen in uw huis, maar ook een belangrijke rol spelen in het besparen van energie.


Onze focus ligt niet alleen op vakmanschap en kwaliteit, maar ook op het creëren van ramen die uw leefruimte verbeteren op het gebied van comfort en energie-efficiëntie.Investeren in onze ramen betekent investeren in duurzaamheid, stijl en comfort voor uw huis.


Wij zijn een gecertificeerd SAPA Aluminium Vakman, dit wil zeggen dat wij u de volgende garanties kunnen geven:


  • Wanneer u kiest voor onze diensten, kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en advies van een échte vakman.

  • Onze experts zullen u bijstaan en begeleiden gedurende het hele proces. Bovendien bieden wij nauwkeurige en gedetailleerde offertes aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  • Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken.

  • Bij ons bent u verzekerd van vakkundige productie in eigen atelier en oplossingen op maat van uw project.

  • Wij werken met een innovatief gamma profielen van Sapa Building System en zorgen voor deskundige plaatsing in eigen beheer.Bij ons staat kwaliteit voorop en daarom voeren wij zorgvuldige controles uit van het eindresultaat. Mocht er toch iets mis zijn, dan kunt u rekenen op een uitstekende dienst-na-verkoop.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!Bent u nieuwsgierig naar de ramen van Meulders bv en hoe deze bijdragen aan de sfeer van een droomwoning? Kijk dan zeker naar 'Huis Gemaakt', elke dinsdag en donderdag om 20u35 bij VTM en op VTM Go. Ontdek hoe u met de ramen van Meulders bv een prachtige sfeer kunt creëren in uw woning.


Klik hier om de video’s te bekijken!Comments


bottom of page