Vakmanschap in aluminium deuren van SAPA

Aluminium voordeuren voor ieder huis

Elke voordeur is een blikvanger, nog meer dan andere buitendeuren. Dus wilt u dat die mooi past in het gehele plaatje. Met een SAPA aluminium deur bent u zeker van een stevige buiten- of voordeur met toch een slank profiel, volledig naar uw smaak. Geef uw woning in Antwerpen meer karakter en eigenheid. Met aluminium voordeuren zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Voordelen van een aluminium deur

Aluminium ramen en deuren worden veel toegepast. U kunt het gerust de populairste metaalsoort van de afgelopen decennia noemen. Er zijn flink wat voordelen aan het materiaal verbonden. Die sommen we graag voor u op.
 • Brandveilig: er komen geen schadelijke stoffen vrij bij brand.
 • Aluminium kan niet roesten, barsten of kromtrekken. Het is het minst gevoelig aan temperatuurschommelingen en wisselende weersomstandigheden.
 • De binnen- en buitenzijde van uw aluminium deur kunnen in een andere kleur gelakt worden. Gepoederlakt aluminium schrijnwerk is erg kleurvast.
 • Aluminium deuren zijn superisolerend, want ze zijn voorzien van een thermische onderbreking waardoor er geen warmtegeleiding of condensatie plaatsvindt.
 • Aluminium schrijnwerk is erg onderhoudsvriendelijk. U houdt het simpelweg schoon met een beetje water en een milde zeep.

SAPA Aluminium deuren

Als professionals willen we onze klanten natuurlijk topkwaliteit aanbieden. Dat is exact wat SAPA al jarenlang garandeert. Aluminium profielen van ongekende kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Niet alleen voldoen deze profielen aan de hoogste normen en worden ze uitgebreid getest, ze zien er nog eens fantastisch uit ook. Er is de mogelijkheid om te werken met een sierpaneel of met glas, al dan niet gezandstraald. De keuzes zijn eindeloos. Een uitstekende isolatie, een duurzaam productieproces en de meest uiteenlopende kleuren, het zijn maar enkele kenmerken van de deuren van SAPA. Mondern, klassiek of retro, voor alle mogelijke stijlen kan u bij ons terecht. Ze zijn bovendien beschikbaar in meer dan 400 RAL-kleuren. Onze aluminium deuren kunnen uitgevoerd worden in de SAPA Avantis Smartline 70 reeks en zijn steeds voorzien van een 7-puntslot met pin en haak.

Uw alu deuren specialist in Antwerpen

U hebt een af te werken nieuwbouw of te renoveren huis / pand in Antwerpen en wil nieuwe ramen, deuren of een veranda in aluminium plaatsen? Meulders is uw leverancier & installateur van kwaliteitsvolle aluminium buitenschrijnwerk waarop particulieren, bedrijven en verenigingen kunnen rekenen, mét garantie van de SAPA aluminium vakman! Wat mag u van ons verwachten:

 • Nauwkeurig op maat gefabriceerde aluminium structuren
 • Alles tijdig geleverd op locatie
 • Vakkundig en volgens planning geplaatst
 • Afgewerkt met oog voor detail
 • Opgeleverd binnen afgesproken deadline en budget
 • 10 jaar garantie


Ontdek ook onze aluminium schuifdeuren en PVC deuren. Wij zijn al meer dan 88 jaar uw trouwe partner voor ramen en deuren. Maar u kan ook bij ons terecht voor verandas, pergolas en balustrades. Wij helpen u graag verder met professioneel advies op maat. Contacteer Ons vrijblijvend.

Ontvang een vrijblijvende offerte
Meulders Aluminium & PVC - Deurne, Antwerpen Bekijk onze CE Certificiering Download onze tips voor onderhoud van aluminium schrijnwerk sapa aluminium vakman

Waarom een SAPA Aluminium Vakman?

Meulders bvba is een gecertificeerd SAPA Aluminium Vakman. Bij ons bent U zeker van topadvies, vakwerk en een uitmuntende service. Hij denkt mee met u en uw architect. Hij weet wat aluminium verwerken en plaatsen écht betekent.

Uw vakman voor de plaatsing van aluminium voordeuren en SAPA voordeuren.